Glaszetter Amsterdam

Meer dan 75 jaar ervaring in glasschade
 
Bel bij glasschade 020-2091107Vraag een offerte aan

Partner Pagina geeft inzicht in onze partners met wie Glaszetter Amsterdam samenwerkt. Kwaliteit partners die de juiste service geven, zie de lijst hieronder.

Glaszetter Amsterdam

Glaszetter Amsterdam wij hebben al 15 jaar een samenwerking met glaszettersbedrijven door heel Noord Holland. Glaszetter Amsterdam is gerenomeerd partner van www.glaszetter-amsterdam.com en Glaszetter Amsterdam.nu hebben dezelfde service en bedrijfsvoering. Heeft u dus een glasservice nodig in Amsterdam, dan kunt u ons bellen. Ook Glaszetter Zaandam is een partner van ons. Glaszetter Zaandam heeft dezelfde werkwijze als ons.

Kitbedrijf Amsterdam

Kitbedrijf Amsterdam is de specialist in het afkitten van badkamers, een keuken afkitten, zwembaden kitten en dilatatievoegen vernieuwen. Kitbedrijf Amsterdam heeft 20 jaar ervaring en heeft meerdere kitters in dienst.

Slotenmaker Amsterdam

Voor een slotenmaker Amsterdam kunt u terecht bijou Locksmith Amsterdam, de beste slotenmaker die dag en nacht voor u klaar staat. In combinatie met Loodgieter Amsterdam of Plumber Amsterdam is dit bedrijf perfect om in te schakelen als problemen in huis zijn en die opgelost moeten worden.

Elektricien Amsterdam

Bent u opzoek naar een Elektricien in Amsterdam? Elektricien Amsterdam is de specialist van Amsterdam. Voor het aanleggen van elektra of een groepenkast vervangen? Elektricien Amsterdam daar kunt u van op aan.

Nest Installeren

Nest Installeren is al jaren partner van ons, met een grote groep Nest installateurs in het bedrijven kunnen zij adequaat reageren bij Storingen of het installeren van uw Nest apparaten. Opzoek naar een Nest installateur? bekijk dan een de website van onze partner.

Parket Schuren Amsterdam

Een parket vloer laten schuren in Amsterdam? Parket schuren Amsterdam heeft de beste parketteurs in dienst. Een vloer schuren is een specialistisch werkje, neem dan ook een ervaren specialist in de arm om uw vloer weer als nieuw te laten shinen. Parket Schuren en oliën of parket schuren en lakken? Bij Parket schuren Amsterdam gaat u voor kwaliteit.

Locksmith Amsterdam

Locksmith Amsterdam is ontstaan voor expats die zichzelf hebben buitengesloten. Bent u opzoek naar een slotenmaker in Amsterdam? Dan is Locksmith Amsterdam het slotenbedrijf. Ook werkzaam als slotenmaker Amsterdam.

Plumber Amsterdam

Plumber Amsterdam is ontstaan voor expats die  zoekende zijn naar een engelstalige loodgieter in Amsterdam. Plumber Amsterdam is 24/7 bereikbaar in heel Amsterdam voor opstoppingen en anders loodgieter werkzaamheden. Voor al u verstoppingen staat Ontstoppingsbedrijf Amsterdam 24/7 voor u klaar.

Kitbedrijf Amstelveen

Kitbedrijf Amstelveen is een onderdeel van Kitbedrijf Weesp en Kitbedrijf Haarlem. Wij geloven in een lokale benadering van de markt. Bent u woonachtig in een van de bovengenoemde plaatsen dan krijgt u een plaatselijke werknemer van ons over de vloer. U kunt deze partners bellen voor het afkitten van een badkamer of het vervangen van dilatatievoegen.

Groepenkast vervangen

Heeft u een woning en bent u opzoek naar een bedrijf dat u kan helpen met het het vervangen van een groepenkast? Dan is groepenkast vervangen de aangewezen specialist. Goedkoopste partij in de markt die u snel kan helpen. Met name expertise in het vervangen van hager groepenkasten, vervangen van ABB groepenkasten en Eaton groepenkasten.

Website laten maken

Studio Webdigi is de maker van deze website. Samen met een team aan online specialisten weten zij keer op keer weer online successen te behalen. Wil je een goede website laten maken neem dan eens contact op met Studio Webdigi

Fietsenwinkel Amsterdam

Fiets kopen? Kies een e-bike of bakfiets van beste Fietsenwinkel in Amsterdam.  Fietsenmaker Nltweewielers staat graag voor u klaar voor zowel verkoop van fietsen als reparatie aan uw fiets.

Autoverhuur Amsterdam en Car rental Amsterdam van Amcar

Auto huren in Amsterdam dan komt u al snel uit bij Autoverhuur Amsterdam, Car rental Amsterdam of Amcar. Voordelig autoverhuur Amsterdam van personen auto’s, bestel en verhuiswagens.

Ons werkgebied

 • Amsterdam Noord
 • Glaszetter Haarlem
 • Amsterdam West
 • Glaszetter Amsterdam Zuid
 • Amsterdam Oost

Contactgegevens

 • Glaszetter Amsterdam®
 • Bankwerkerij 39
 • 1021NS Amsterdam
 • +31 (020) 2091107
 • info@glaszetter-amsterdam.com
 • www.glaszetter-amsterdam.com

Erkend Vakbedrijf